George Copos va fi eliberat din închisoare! Judecătorii de la Tribunalul București i-au dat vestea cea mare

Fostul finanțator al Rapidului, George Copos, închis pentru o condamnare totală de 4 ani de pușcărie, vrea să fie eliberat condiționat. Chiar dacă în primă instanță solicitarea i-a fost respinsă, Copos a făcut contestație la Tribunalul București. În urmă cu doar câteva momente, magistrații au decis că omul de afaceri poate ieși din închisoare.

george copos

George Copos a fost adus astăzi în faţa magistraţilor cu o dubă a Penitenciarului Rahova, acolo unde a petrecut ceva mai bine de un an. El va încerca să-i convingă pe judecători că închisoarea l-a schimbat şi merită să fie eliberat. Iniţial, instanta i-a reproşat faptul că a dat dovadă de exces de zel şi că practic a câştigat 210 zile doar din muncă.

Avocatul lui George Copos a povestit că după ce acesta termina munca la atelierul de tâmplărie se retrăgea în camera lui şi scria. De altfel, George Copos a publicat cinci cărţi pe perioada detenţiei şi pentru fiecare dintre ele a câştigat 50 de zile libere. Copos a participat la toate activităţile desfăşurate în penitenciar şi tocmai din aceste motive magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 nu au fost convinşi că George Copos s-a reeducat, ei concluzionând că omul de afaceri a încercat să facă tot posibilul pentru a ieşi mai repede din închisoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.