Gheorghe Funar: „Nici acum nu-mi vine să cred că Vadim nu mai e printre noi”

Gheorghe Funar, fost secretar general al PRM și fost primar al Clujului, a fost surprins de decesul lui Corneliu Vadim Tudor, cu care a colaborat foarte multă vreme.

gheorghe funar
foto © eClujeanul.ro

„Îmi pare foarte rău că s-a prăpădit Vadim. Nici acum nu-mi vine să cred că nu mai e printre noi şi că ne-a părăsit la aproape 66 de ani, în 28 noiembrie ar fi împlinit 66 de ani, suntem din acelaşi leat”, a declarat Gheorghe Funar, pentru Agerpres.

Fostul secretar general a PRM s-a referit şi la divergenţele pe care le-a avut cu Corneliu Vadim Tudor în ultima perioadă.

„Eu m-am abţinut de la divergenţe, de la a le da curs, pentru că am avut suficiente motive pentru a-l aprecia şi a-l susţine în activitatea politică. A fost un politician deosebit de bun, patriot, apreciat, respectat de către români, în care românii şi-au pus nădejdea de multe ori… Din păcate, în ultimii doi-trei ani, Vadim a contribuit decisiv la prăbuşirea PRM şi la scoaterea lui din Parlamentul României”, a adăugat Funar.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a murit, luni, la Spitalul Militar din Capitală, unde fusese internat din cauza unor probleme respiratorii. Acesta avea 65 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.