Gigi Becali riscă din nou închisoarea!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a transmis că au început audierile în dosarul în care Gigi Becali este acuzat de ultraj.

Fapta comisă a fost prevăzută și sancționată de articolul 257 din Noul cod penal. Cei din cadrul FSANP acuză Administrația Penitenciarelor de dezinformare.

„ANP a efectuat verificări şi a şi informat opinia publică referitor la faptul că ‹au fost fructificate, au fost valorificate informaţiile obţinute în urma verificărilor realizate în această speţă, la instituţiile abilitate, inclusiv la parchetul competent”.

Gigi Becali ar putea ajunge iarăşi după gratii din cauza ameninţărilor adresate directorului Penitenciarului Jilava. Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat printr-un comunicat de presă că audierile au început de pe data de 26 februarie 2019.

„La acea dată, într-o emisiune televizată, fostul deţinut Gheorghe Becali a recunoscut că a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că nu ar fi aprobat o nouă învoire pentru vărul său, Victor Becali. Această faptă îmbracă elementele constitutive ale infracţiunii de ultraj şi, având în vedere că cel în cauză a mai fost condamnat pentru infracţiuni care implică ameninţări duse până la capăt, am cerut intervenţia autorităţilor”, a transmis FSANP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.