Ilie Năstase, condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost condamnat miercuri, 27 februarie, la 9 luni 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1. Acesta este acuzat de sustragere de la prelevarea de probe.  Hotărârea nu este definitivă, ci poate fi contestată la instanţa superioară.

Instanţa îi interzice lui Ilie Năstase să mai conducă orice vehicul pentru care este necesar un permis, pe durata termenului de încercare de doi ani.

Ilie Nastase a cerut judecata in procedura simplificata, recunoscând faptele, iar instanta a admis cererea.

Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, lui Năstase i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care fostul tenismen a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice. Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.