Godemeche se va despărţi de CFR la finalul sezonului

Mijlocaşul francez Nicolas Godemeche nu va mai continua la CFR Cluj şi va părăsi echipa la finalul sezonului. Acesta a intrat în ultimele şase luni de contract, iar conducerea nu îi va mai oferi o prelungire. De altfel, nici fotbalistul nu mai agrează o nouă înţelegere pentru că la vară doreşte să se transfere în Franţa, au mărturisit apropiaţii săi.

godemeche

Cota de piaţă a jucătorului este de 900.000 de euro, conform transfermarkt.de.

După plecările din această iarnă, francezul este favorit să evolueze împotriva lui Inter Milano, la centrul terenului, unde va face pereche cu Gabi Mureşan. Godemeche a evoluat în toate meciurile amicale din această pauză, iar Paulo Sergio îl va arunca în luptă din primul minut.

Godemeche (28 de ani) s-a născut la Marseille şi a evoluat până la 15 ani la juniorii lui Olympique. Acesta şi-a început cariera de profesionist în 2003, la formaţia Montpellier, echipă pentru care a evoluat patru sezoane. A urmat un împrumut de 6 luni la Stade de Reims şi apoi transferul în Portugalia, la Naval. Godemeche a jucat 3 sezoane în Portugalia fiind şi căpitan de echipă la formaţia de la care a venit şi Camora în Gruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.