„U” Cluj va juca patru partide amicale în cantonamentul din Antalya

ionel ganeaUniversitatea Cluj şi-a stabilit patru partide pregătire pentru stagiul de la Belek, din regiunea Antalya (Turcia). Formaţia cea mai importantă pe care o va întâlni va fi campioana Republicii Moldova, Şeriff Tiraspol, formaţie antrenată de românul Mihai Stoichiţă.

Cantonamentul din Turcia va dura zece zile şi va începe pe 12 februarie.

Celelalte echipe pe care le va întâlni „U” în acest stagiu de pregătire vor fi, în ordine, FC Ekranas (campioana Lituaniei), Gadzasar (locul 3 în Armenia) şi naţionala U21 a Uzbekistanului.

Programul ar putea suferi anumite modificări sau să mai apară, pe parcurs, încă un meci amical.

„U” Cluj a învins, sâmbătă, 2 februarie, divizionara C FC Zalău în primul amical cu Ionel Ganea pe bancă, disputat la Baza Sportivă „Dan Anca” din cartierul Gheorgheni. Golurile au fost marcate de V. Dinu (2 goluri) şi Tobă, Zăinescu, Mezac (pen.) câte un gol.

La antrenamentul de luni al „studenţilor” de la Baza „Dan Anca”, Ionel Ganea i-a avut la dispoziţie pe portarul Cristian Hăisan (ex-FC Vaslui) şi mijlocaşul stânga Cornel Cornea (31 de ani, venit de la Gloria Bistriţa), ambii jucători liberi de contract.

„Ganezul” a declarat că va încerca să aducă la Universitatea jucători experimentaţi, dar liberi de contract. Printre ţintele vehiculate în ultimele zile au fost portarul Dani Coman, aflat în litigiu cu FC Vaslui, şi mijlocaşul Alexandru Păcurar, care s-a despărţit de formaţia bulgară TSKA Sofia şi depinde numai de el dacă va accepta să joace la Cluj în condiţiile actuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.