Goga o duce pe „U” Cluj la barajul de promovare în Liga 1!

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0) sâmbătă după-amiază, 1 iunie, pe Cluj Arena, cu Pandurii Târgu Jiu, în ultima etapă din liga secundă, succes care îi duce la barajul de promovare în Liga 1.

„Studenții” pregătiți de Bogdan Lobonț au controlat prima repriză și s-au aflat în permanență în jumătatea adversarului, gorjenii nu au reușit să își creeze nicio situație notabilă la poarta lui Dur-Bozoancă. Dorin Goga a deschis scorul în minutul 10 al meciului după ce l-a învins pe portar cu o execuție din interiorul careului.

Peluza „Șepcile roșii” au fost, din nou, la înălțime: „Privesc nostalgic dar împlinit că stârnești aceleași stări celor care au trecut cu tine prin multe încercări”, a fost un mesaj dedicat regretatului Radu Țenter.

Mesajul brigăzii BOYS:

„Atâtea momente, tot atâtea amintiri… anii tinereții dedicați unei singure iubiri”.

După deschiderea scorului, „U” a continuat să preseze poarta oaspeților, iar Gavra a lovit bara transversală cu o execuție pretențioasă în minutul 27 al meciului. Prima parte s-a încheiat.

La pauza meciului, copiii au fost învățați de cei mari cântecele celebre ale galeriei Universității Cluj.

La prima acțiune cursivă din partea a doua la poarta Pandurilor, „veteranul” Goga a bifat „dubla” după ce a finalizat o acțiune pe cont propriu în urma unei pătrunderi în careu și l-a învins pe portarul gorjenilor cu un șut la colțul scurt (57). Pârvulescu a fost aproape de golul trei, dar mingea sa trimisă din interiorul careului de pe dreapta, pe jos, a fost deviată de portarul Oprița și s-a dus direct în bară (75).

Meciul s-a încheiat cu Universitatea Cluj în atac, gorjenii nu au reușit nici în partea a doua să ajungă la poarta gazdelor, iar Dur-Bozoancă nu a avut nimic de lucru.

Alb-negrii așteaptă acum rezultatul partidei dintre prim-divizionarele Dunărea Călărași și Hermannstadt, programată duminică, 2 iunie, de la ora 18:30, pentru a-și afla adversara din meciul de baraj.

Echipele de start:

„U” Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman (C. Taub, min. 68), I. Ursu, A. Cordoș, D. Berci – G. Giurgiu, D. Hordouan, N. Pârvulescu, R. Greu (G. Florescu, min. 64), D. Goga –  C. Gavra (M. Coman, min. 72)

Rezerve: I. Dinu, T. Telcean, I. Hațiegan, G. Florescu, C. Taub, M. Coman, M. Axente

Antrenor: Bogdan Lobonț

Pandurii Tg. Jiu: Al. Oprița – N. Coțolan, R. Gheorghe, R. Bratu, Al. Vasilescu – Al. Trancă, M. Dănescu, Kim Du-ho, A. Șendroiu – (Rașoveanu, min. 68) R. Lică (Măicăneanu, min. 59), P. Popescu

Rezerve: Cotolan, Safta, Almic, Dinu, Măicăneanu, Cristea, Rașoveanu

Antrenor: Adrian Bogoi

Spectatori: 5414

Alte rezultate din etapa a 38-a

Daco-Getica București – Poli Timișoara 3-1

Politehnica Timișoara – Metaloglobus București 2-0

Luceafărul Oradea – Dacia Unirea Brăila 6-0

FC Argeș – Sportul Snagov 3-2

Energeticianul – Chindia Târgoviște 0-2

Petrolul Ploiești – Academica Clinceni 1-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.