Gore face apel la ÎCCJ pentru a-i fi redusă pedeapsa de 12 ani de închisoare!

Interlopul clujean Marius David, cunoscut după porecla Gore, ar vrea să-i fie redusă pedeapsa de către ÎCCJ, după ce Curtea de Apel Cluj l-a condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Apelul pe care Gore l-a făcut la Curtea de Apel Cluj la sentinţa de 12 ani de închisoare pronunţată de Tribunalul Cluj nu i-a adus interlopului o condamnare mai uşoară. În data de 20 septembrie, magistraţii Curţii de Apel au menţinut sentinţa Tribunalului Cluj, de 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Recursu la ÎCCJ este ultima cale de atac a sentinţei menţinute de Curtea de Apel Cluj, astfel, condamnarea pe care o vor pronunţa judecătorii de la Bucureşti va fi definitivă. Gore se află în stare de arest preventiv, iar primul termen al recursului de la ÎCCJ se va judeca în 4 decembrie.

Reamintim că Marius David l-a înjunghiat în noaptea de 8 spre 9 august 2011 pe Augustin Câmpean, un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj. Gore era la momentul incidentului internat la UPU, întrucât ar fi consumat etnobotanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.