Grigore Pop, fostul lider sindical, va primi titlul de cetăţean de onoare al Clujului!

Consilierii locali Mircea Jorj şi Claudia Anastase, susţinuti şi de primarul Emil Boc, au iniţiat un proiect de hotărâre pentru acordarea titlului de „cetăţean de onoare” fostului lider sindical Grigore Pop. Proiectul va fi supus dezbaterii în şedinţa de Consiliu Local de săptămâna viitoare.

Grigore Pop, preşedintele filialei Cartel Alfa Cluj, decedat la locul de muncă în urma unui infarct anul trecut, va primi post-mortem acest titlu.

„Fiecare clujean ştie practic că domnul Grigore Pop a fost opersonalitate a mişcării sindicale din Cluj şi din România”, spune primarul Emil Boc. „Îi conferim acest titlu pentru efortul constant din cei peste 20 de ani în sprijinul mişcării sindicale, pentru apărarea libertăţilor salariaţilor şi capacitatea de mediere de care a dat dovadă”. a precizat Emil Boc.

Mircea Jorj a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj.

„Acest om îmi lipseşte, şi că măcar atâta putem face pentru el. Mă bucur că după multe eforturi am reuşit împreună  cu Claudia Anastase să iniţiem acest proiect. Am ţinut mult la acest om deosebit. Săptămâna viitoare vom aştepta la primărie pe toţi care vor să fie alături de memoria unui mare luptător. Dumnezeu să-l odihnească”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.