Hai la Septemberfest! „Festivalul pentru prieteni”, in week-end pe platoul Salii Sporturilor din Cluj

SeptemberFest – Festivalul pentru prieteni – ajuns la cea de-a 15-a editie, se va desfasura in perioada 27-29 septembrie 2013 pe platoul Salii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

septemberfest-2013

Editia aniversara SeptemberFest la 15 ani va fi onorata de IRIS, Voltaj, Ducu Bertzi, Incognito etc. Trupa Bere Gratis va sustine un concert aniversar 15 ani de la infiintarea formatiei, cu invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor).

Pregatirile la zona festivalului au inceput inca de marti, 24 septembrie, prin instalarea primelor echipamente, urmand ca miercuri sa fie instalat cortul mare, parcul de distractii si sistemul energetic. Joi se va finaliza montarea scenei si a restului de echipamente.

Tot incepand de joi traficul auto va fi restrictionat in zona platoului Salii Sporturilor. In total pentru operatiunile de montare sunt angrenati peste 45 de oameni. Pe toata perioada sa, festivalul este deschis publicului intre 10.00 – 23.00 (parcul de distractii, targul mesterilor populari si terasele de bere si alimentatie publica).

Clujenii sunt asteptati sa aniverseze alaturi de trupele invitate la 15 ani de SeptemberFest intr-o atmosfera de petrecere si voie buna.

Programul festivalului:

27.09.2013, Vineri

NotA Band
Verde Oficial
IRIS – Primul concert in noua formula la Cluj

28.09.2013, Sambata

Ministar
Festivalul Jocului Fecioresc
Ducu Bertzi
Bere Gratis – Concert Aniversar 15 ani de la infiintare – Invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor)

29.09.2013, Duminica

Festivalul Jocului Fecioresc
Rock Academy
Incognito
Voltaj

Intrarea va fi libera!

Muzica populara va deschide programul atat sambata, cat si duminica, iar distractia va fi asigurata si de parcul de distractii, terasele de bere si zona de expozitii.

Organizarea acestui eveniment este posibila si datorita parteneriatului logistic realizat cu Primaria Cluj-Napoca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.