Haine și încălțăminte contrafăcute, descoperite de polițiști în mai multe magazine din Cluj-Napoca

Polițiștii clujenii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat o serie de percheziții joi la mai multe magazine din Cluj-Napoca, unde au fost indisponibilizat peste 460 de produse, susceptibile a fi contrafăcute.

Oamenii legii au efectuat 6 percheziții, în municipiul Cluj-Napoca, la sediul unor societăți comerciale, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane, bănuite de  punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate peste 460 de produse, susceptibile a fi contrafăcute. Valoarea estimată a acestora este de aproximativ 140.000 de lei.

Produsele descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, constau în articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, inscripționate cu însemne ale unor branduri cunoscute.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, prejudiciul total urmând a fi stabilit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.