Halterofilul Robert Katona, convocat la naționala U23

Sportivul secției de haltere a Universității Cluj, Robert Katona, se află începând de luni, 11 ianuarie, într-un stagiu de pregătire cu lotul național de tineret U23 al României, în vederea participării la Campionatele Europene din perioada 1-12 decembrie, din Israel.

robert katona haltere cluj

Katona a fost selectat la naționala României după rezultatele excelente obținute în anul 2015. Acesta a devenit campion național al categoriei 56 de kg, la finala Campionatului Național de Tineret, desfășurată la sfârșitul lunii octombrie 2015, la Onești, Județul Bacău și a mai luat locul I la stilul smuls, cu 92 de kg, locul I la stilul aruncat, cu 107 kg și locul I per total, cu 199 kg.

Halterofilul clujean a fost în ultimul an de juniorat, însă anul trecut a devenit campion național atât la tineret, cât și la seniori (Campionatul Național de seniori desfășurat la Arad în luna septembrie), a câștigat Cupa României de seniori la Haltere, desfășurată la București în perioada 20-24 aprilie și Cupa României la Tineret U23, în data de 14 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.