Handbalista Cristina Laslo a luat pulsul Raliului Transilvaniei, în calitate de copilot a lui Marco Tempestini

Campioană mondială de junioare în 2014 și medaliată cu bronz la CM sub 20 ani de anul acesta, clujeanca Cristina Laslo (20 ani) a fost invitata specială la Transilvania Rally, etapa a 6-a a campionatului național de raliuri. Căpitanul unei generații de excepție a handbalului feminin, puștoaica-minune a fost copilot de ocazie pentru Marco Tempestini, pilotul și liderul Napoca Rally Academy.

cristina laslo copilot transilvania rally 2016 marco tempestini

Cristina a avut ceva emoții deoarece cursa nu a fost lipsită de peripeții. Unul dintre piloții participanți a ieșit spectaculos în decor, avarindu-și serios mașina (FOTO – Accident spectaculos).

accident transilvania rally 2016

Cea mai buna tanara handbalista din Romania spera sa ajunga in curand si in nationala de senioare alaturi de tizul si idolul sau Cristina Neagu. De partea cealalta Marco Tempestini isi doreste ca fiul sau Simone (cel mai tanar campion din istoria Romaniei la 21 ani) sa urmeze exemplul invitatei sale si sa devina Campion Mondial de Juniori pentru Romania (momentan Tempestini Jr. este lider dupa victoriile din Polonia si Portugalia).

cristina laslo copilot marco tempestini transilvania rally 2016

Cristina Laslo a vorbit despre experiența trăită în mașina de raliu, iar Marco Tempestini a declarat că speră ca fiul său să devină Campion Mondial la Juniori la raliuri în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.