Handbalistele au debutat cu o înfrângere în prima etapă a Ligii Naţionale, sezonul 2017-2018

Echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj a disputat prima etapă din Liga Florilor, noua denumire a Ligii Naționale la handbal feminin, în deplasare la Cisnădie cu echipa locală. Partida s-a disputat miercuri, 6 septembrie, de la ora 18:00, iar câștigătoarea a fost CS Măgura Cisnădie, 28-24 (14:14).

În prima repriză „studentele” au fost aproape de a intra la vestiare cu un avantaj, dar au fost egalate după ce au condus cu 11-7. Primele 15 minute ale reprizei secunde au fost echilibrate, dar pe finalul meciului Cisnădie a reușit să se distanțeze, asigurându-și victoria. Din echipa clujeană Senocico a reușit cele mai multe goluri,8, urmată de Berbece, cu 6 reușite.

„Scorul trebuia să fie mai strâns. În ultimele două minute Cisnădie s-a distanțat de noi la trei-patru goluri. Am avut niște greșeli personale, iar pe fondul lor s-a pierdut meciul. În rest, a fost un meci bun. Am jucat bine și e de așteptat, din partea unor jucătoare, să aibă mai multă presiune deoarece sunt tinere. E normal ca după un meci pierdut să fii mai demoralizat, dar majoritatea fetelor au experiență și vor trece peste meciul de ieri”, a declarat Adi Popovici, antrenorul echipei de handbal feminin „U” Cluj.

Următorul meci al handbalistelor clujene este programat sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 12:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian” contra echipei CS Rapid USL Metrou București.

Sursa foto: u-cluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.