Handbalistele lui „U” Cluj au încheiat pe locul 3 turneul amical de la Zalău!

în cadrul Cupei „Consiliului Judeţean Sălaj”, handbalistele Universităţii Cluj au încheiat pe locul 3, obţinând o singură victorie cu CSM Slatina şi două înfrângeri cu HC Zalău şi SCM Craiova.

Acest turneu, care a avut loc în perioada 24-25 august în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, a fost ultimul pentru elevele pregătite de Alin Bondar deoarece în 1 și 2 septembrie va debuta noul sezon al Ligii Florilor.

Cupa a fost câștigată de HC Zalău, pe locul doi s-a clasat SCM Craiova, Universitatea Cluj a ocupat poziția a treia, iar CSM Slatina s-a clasat pe ultimul loc.

La turneu s-au oferit și premii individuale, iar portarul Universității Cluj, Viorica Țăgean, a primit trofeul pentru „Cel mai bun portar”.

Rezultatele înregistrate de „U” Cluj la turneul amical de la Zalău sunt:

SCM Craiova – „U” Cluj 30 – 23 (14 – 12)
„U” Cluj – CSM Slatina 29 – 19 (17 – 8)
HC Zalău – „U” Cluj 29 – 25 (13 – 9)

Abonamentele de intrare la meciurile echipelor CS ”U” Cluj se pun în vânzare de azi și se pot achiziționa de la sediul clubului (strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23) de L- V, orele 9:00 – 14:00, și de la Casa de Bilete a Sălii Sporturilor „Horia Demian”, înainte de meciurile de acasă!

Prețul unui abonament este de 200 lei, iar studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.