Înfrângeri pe linie pentru handbaliştii clujeni de la „U” într-un turneu amical disputat la Timişoara

În perioada 24-25 august, SCM Politehnica Timișoara a găzduit urneul amical internațional „Cupa Poli” la Sala Sporturilor „Constantin Jude”, la care au răspuns pozitiv echipa sârbă RK Metaloplastika Šabac, CS Minaur Baia Mare și CS Universitatea Cluj.

Primul meci a fost cel dintre Timișoara și „U” Cluj, iar „studenții” au cedat cu 19-34 (11-18). În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a jucat finala mică cu RK Metaloplastika Šabac, echipă care a pierdut în fața Minaurului cu 26-30 (12-15).

În finala mică, disputată sâmbătă, echipa din Serbia s-a impus cu 34-29 (18-14) și s-a clasat pe locul 3, iar universitarii pe poziția a patra.

În schimb, „Cupa Poli” a fost câștigată de SCM Politehnica Timișoara cu 35-24 (18-12), iar CS Minaur Baia Mare a ocupat locul 2 la turneu.

Liga Zimbrilor va începe pe 5 septembrie, iar „U” Cluj va primi vizita nou-promovatei CSM Bacău.

Pentru intrarea la meciuri, CS „U” Cluj pune în vânzare, începând de azi, abonamentele sezonului 2018-2019, care costa 200 de lei, iar studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Abonamentele se pot achiziționa de la sediul clubului, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00 și de la casa de bilete a Sălii Sporturilor „Horia Demian”, înainte de meciurile de acasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.