Handbalistele lui „U” Cluj, înfrângere la limită în prima etapă din noul sezon al Ligii Florilor!

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a început cu stângul noul sezon competițional din Liga Florilor, fiind învinse sâmbătă, 2 septembrie, la limită, de Corona Brașov cu scorul de 28-30 (12-15), în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Fără Chintoan în teren, dar cu experimentata Senocico vârf de lance, handbalistele pregătite de Alin Bondar au început în forță confruntarea și au preluat conducerea încă din debutul ei, având chiar și un avantaj de trei goluri (6-3, min. 11), însă diferența de valoare și-a spus cuvântul, iar Corona a revenit rapid în meci.

Cu internaționalele Laura Chiper și Eliza Buceschi în formă mare, brașovencele au pus stăpânire pe joc și au preluat conducerea pentru prima dată la scorul de 11-12 și nu au mai cedat avantajul până la pauză, intrând la vestiare cu trei goluri în față (12-15).

Clujencele au revenit de la cabine determinate și au început curajos și repriza a doua, reușind să revină în meci și să restabilească egalitatea grație loviturilor de la 7 metri transformate de Senocico (18-18). Cele două formații au mers cap-la-cap până aproape de final, când oaspetele au gestionat mai bine finalul și au reușit să își adjudece victoria.

12-5, scorul la loviturile de 7 metri

Universitatea a fost mult mai bună la loviturile de la 7 metri, reușind să obțină 12 goluri, toate transformate prin cea mai experimentată jucătoare din lotul alb-negrelor, Mihaela Senocico.

Cea mai bună marcatoare din tabăra Universității Cluj a fost Mihaela Ani-Senocico, cu 17 goluri, urmată de Diana Lazăr (6), Aleksandra Staklosa (3), Alexandra Dindiligan (2).

În etapa a doua, Universitatea Cluj va juca tot pe teren propriu, cu CSM Slatina, în weekendul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.