Handbaliștii clujeni au meci greu duminică cu HC Sibiu

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj primește duminică, 18 octombrie, vizita handbaliștilor de la HC Sibiu, într-un meci ce contează pentru etapa a VII-a a Diviziei A, Seria B.

U Cluj, handbal masculin, lot 2015-2016_2-w800-h600

Înaintea disputării acestei partide, handbaliștii antrenați de Radu Samoilă au o singură victorie, cea obținută în runda trecuta cu 34-33, în fața celor de la CSM Oradea și patru înfrângeri, pe când adversarii sibieni au obțint două victorii, cu CSM Satu Mare și ACS MUHLBACH Sebeș, un egal cu CSM Oradea și trei înfrângeri.

„Un nou examen foarte dificil pentru noi. Sper că lucrurile bune arătate în meciul cu Oradea, vor continua și mai ales că echipa își va reveni. Va fi un meci foarte greu, deoarece întâlnim o echipă bătăioasă care în primele meciuri a realizat două victorii, iar dacă nu-l vom trata cu maximă seriozitate va fi dificil. Însă eu sper nu doar într-o victorie, ci într-o victorie concludentă la golaveraj”, a spus antrenorul Universității Cluj, Radu Samoilă.

Meciul dintre cele două formații este programat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cu începere de la ora 12:00. Prețul unui tichet de intrare este 10 lei, pensionarii și studenții beneficiază de 50% reducere, iar elevii au acces gratuit pe baza carnetului de elev.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.