Dezamăgire. „U” BT Cluj a pierdut și meciul 3 la Mureș și spune adio play-off-ului

Dezamăgire mare pentru fanii baschetului clujean. După primele două meciuri pierdute categoric la Cluj, „U” Banca Transilvania s-a deplasat sâmbătă, 18 aprilie, la Mureș pentru meciul al treilea din play-off-ul Ligii Naționale. Susținuți din tribune de circa 30 de fani care au venit de la Cluj cu autocarul, elevii pregătiți de Marcel Țenter nu au reușit să producă minunea și s-au întors acasă „cu coada între picioare”, învinși de o formație a Mureșului care s-a dovedit net superioară încă din primele două partide.

BC Mureș a dominat partida de la un capăt la celălalt, clujenii nu au reușit să le ridice prea multe probleme adversarilor, iar finalul de sezon s-a încheiat mult prea devreme pentru „U” Banca Transilvania.

Caseta tehnică:

Meciul pe sferturi: 25-17, 26-25, 19-17, 24-17

BC Mures: Gajovic 25 (8 rec.), Ivanovic 22 (8 rec.), Peciukas 15 (5 rec.), Dykes 15, Adamovic 10, Barro 7 (6 rec.).
U-Banca Transilvania: Hargrove 18 (3 rec., 2 p.d.), Barnette 12 (8 rec., 2 p.d.), Millage 11 (2 rec., 3 p.d.), Lalovic 9 (1 p.d.), Silvasan 8 (3 rec., 2 p.d.), Jones 6 (4 rec.), Mandache 5, Turner 5 (1 p.d.), Jucan 2 (2 rec.).

„Un meci foarte disputat, însă unul în care nu am jucat din nou la posibilitățile noastre. Sunt extrem de dezamăgit de faptul că preț de trei partide nu am reușit să ne revenim din șoc. După o perioadă de întrerupere a campionatului, în care echipa a reacționat foarte bine la toate lucrurile pe care le-am făcut, au venit cele două jocuri de la Cluj și efectiv a fost un șoc! Cu toți purtăm această vină, pentru că suntem un colectiv unit și ne pare rău că în acest sezon nu am putut să facem mai mult, deși tot ceea ce anunțase sezonul regulat ne arăta că avem posibilități foarte bune.

Presiunea pur și simplu ne-a blocat jocul și, nefăcând față la această presiune, am jucat trei meciuri slabe. Echipa Mureșului a demonstrat că merită cu prisosință această calificare, vreau să îl felicit în special pe antrenorul lor, pe Audrius, care a făcut o treabă extraordinară și a schimbat cu totul fața jocului echipei. Am ales să jucăm într-o variantă mai scundă, am vrut să avem viteză mai mare și să ne putem face jocul mai agresiv și, desigur, am fost dominați la recuperări. Am vrut să joc doar cu un pivot mare și cu trei mobili, dintre care doi foarte buni shooteri și din acest motiv Baciu nu a jucat.

Sunt foarte dezamăgit, pentru că nu asta este valoarea noastră și nu asta este echipa noastră, dar trebuie să acceptăm realitatea. Muresul a fost mai buna decat noi si le uram succes pe mai departe”, a declarat antrenorul Marcel Țenter.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.