Handbaliștii termină sezonul cu o victorie și participă la barajul de promovare în Liga Națională

Handbaliștii de la Universitatea Cluj au încheiat sezonul competițional, joi, cu o victorie împotriva formației CSM Oradea, în ultima etapă a Diviziei A, Seria B.

u cluj handbal masculin

Elevii pregătiți de Radu Marc și Liviu Jurcă au câștigat în fața propriilor suporteri, cu scorul de 29-27, la capătul unui meci echilibrat. Rezultatul este unul cu atât mai lăudabil cu cât bihorenii nu mai simțiseră gustul înfrângerii din 14 martie, atunci când au fost învinși pe terenul celor de la HCM Făgăraș.

În urma acestui succes, handbaliștii clujeni încheie campionatul pe locul patru, cu un total de 58 de puncte și un bilanț de 19 victorii, 2 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri. Datorită faptului că echipa de pe locul 3, CSM Oradea, nu s-a înscris în barajul de promovare din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, în locul ei va merge echipa Universității Cluj.

„Ne bucurăm că am încheiat campionatul cu o victorie în fața suporterilor și ne dorim o evoluție cât mai bună la turneul de baraj pentru accederea în Liga Națională”, a declarat antrenorul „alb-negrilor”, Liviu Jurcă.

Turneul de baraj este programat la sfârșitul săptămânii viitoare, în perioada 5-7 iunie, la București. Vor participa echipele: Steaua București, Energia Tg. Jiu, Universitatea Cluj, HC Argeș Pitești, CSM Satu Mare și Universitatea Galați, iar primele două clasate vor accede pe prima scenă a handbalului masculin românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.