Haosul continuă la U Cluj. Dulca a demisionat, iar Anamaria Prodan nu a mai fost la Cluj de câteva săptămâni!

Cristian Dulca şi-a prezentat, luni, demisia din funcţia de antrenor a Universităţii Cluj, iar interimatul va fi asigurat de Marius Popescu, a anunţat preşedintele clubului, Anamaria Prodan.

Motivele pentru care Dulca a ales să nu mai continue la Universitatea este instabilitatea de la echipă. Acesta a semnat un contract valabil pentru un sezon cu clubul de pe Someş, la 26 iulie 2012.

„Acum o oră Cristi Dulca m-a anunţat că a demisionat. A motivat că s-a săturat de instablitatea de la echipă, de circul şi scandalul care continuă în fiecare zi. Mi-a spus că a crezut mult într-un ajutor pentru echipă, care nu a mai venit niciodată. A mai spus că nu mai poate motiva jucătorii, care au ajuns să fie ameninţaţi de fani pe stradă şi să le fie frică să meargă la antrenament. Când vin, vin toate pe capul tău. Noi trebuie acum să ne mobilizăm, să strângem rândurile, sperăm să trecem cu bine de meciul cu Ceahlăul, iar apoi vom face o analiză. Am şi vorbit cu antrenorul secund Marius Popescu, el rămâne antrenor pentru acest meci, iar în această după-amiază va conduce primul antrenament. Nu ştiu ce va face Cristi Dulca în continuare”, a declarat Prodan, citat de Mediafax.

De asemenea, Anamaria Prodan nu a mai fost la Cluj de peste două săptămâni din cauza unor probleme de sănătate. Şefa Universităţii Cluj a anunţat că e posibil ca să nu mai vină deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.