Haosul domnește în PSD Cluj sub conducerea controversatului Liviu Alexa: „Nu am fost exclus, dar voi candida la alegerile interne”

Deși în urma sedinței de marți, 14 ianuarie, a Comitetului Executiv a PSD, conducerea centrală a numit un coordonator al filialei județene a PSD Cluj, în persoana deputatului de Maramureș Gheorghe Șimon, controversatul președinte interimar Liviu Alexa susține că nu a fost exclus din partid, iar preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la finalul şedinţei că acesta va rămâne în conducerea organizaţiei Cluj până la următoarele alegeri interne.

Domnul Liviu Alexa face parte în continuare din conducerea PSD Cluj. Acolo a fost numit un coordonator, domnul Gheroghe Şimon. El a mai răspuns de judeţul Cluj la alegerile europarlamentare. Existau anumite tensiuni între conducerea actuală a organizaţiei şi parlamentarii de Cluj. Sunt ferm convins, ca ţi data trecută, cu chibzuinţa ardelenească a colegului meu, domnului Şimon, lucrurile vor intra într-o normalitate şi în acea organizaţie vor fi alegeri corecte, libere şi aşteptate de membrii PSD„, a declarat Marcel Ciolacu.

Declaraţiile au fost distribuite pe pagina de Facebook a PSD Cluj, alături de poziţia preşedintelui Liviu Alexa.

Alexa se preface că nu îi cunoaște pe parlamentarii PSD Cluj, deputații Horia Nasra și Cornel Itu, deși aceștia figurează pe site-ul Camerei Deputaților ca membri în grupul PSD.

Nu am fost demis din functia de presedinte al PSD Cluj, cum gresit s-a speculat in presa. Decizia presedintelui Marcel Ciolacu este una corecta, avem nevoie de un arbitru neutru care sa coordoneze alegerile judetene. Domnul Gheorghe Simon este o alegere binevenita pentru ca stie Clujul si situatia de aici, are si experienta excelenta de negociator. Nu stiu despre ce parlamentari clujeni este vorba, banuiesc ca despre Nasra si Itu vorbeste domnul presedinte Ciolacu, astept dovezi de la domnul Simon ca ei sunt membri PSD. Pana una alta, la alegerile ce urmeaza sa aiba loc, VOI CANDIDA negresit, alaturi de echipa mea compusa din Adrian Mladinoiu, Mihai Mocanu si Anca Ciubancan”, a declarat, la rândul său, Liviu Alexa.

Controversatul om de afaceri Liviu Alexa, 40 ani, este recunoscut pentru limbajul său suburban și de mahala pe care l-a afișat în repetate rânduri în spațiul public, jignind jurnaliști clujeni, profesori universari, reprezentanți ai mediului academic, politicieni sau clujeni simpli, în general pe oricine care nu a fost de acord cu el.

Acesta controlează un grup media format din televiziunea NCN, publicația online Ziar de Cluj și alte ziare online răspândite în diverse orașe. Este totodată și campionul proceselor de calomnie, majoritatea dintre ele pierdute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.