Home Expo, târgul soluțiilor pentru amenajarea modernă a locuinței, la Iulius Mall Cluj

În acest week-end, Iulius Mall Cluj îi invită pe clienți să descopere noutăți din domeniul amenajărilor și construcțiilor, la Home Expo. Târgul prezintă soluţii moderne de aranjare a spaţiilor, tehnologii pentru optimizarea confortului şi tendinţe în design.

Iulius Mall Cluj

De vineri până duminică, în perioada 28 – 30 octombrie 2016, la parterul Iulius Mall Cluj se desfăşoară târgul Home Expo. Evenimentul, organizat de Open Expo, reprezintă un bun prilej pentru clienții care vor să își amenajeze locuința de a analiza care sunt trendurile actuale. Companiile le vor prezenta obiecte, tehnologii și servicii care le pot face viața mai confortabilă și mai frumoasă. Home Expo este platforma perfectă pentru cei care vor să construiască sau să renoveze căminul, precum și pentru cei care râvnesc la un colț de relaxare, într-un ambient nou și personalizat.

La această ediție Home Expo, vizitatorii pot alege piese de mobilier pentru orice spațiu al locuinței, din lemn masiv sau din materiale moderne, cu design variat, care acoperă toate preferințele și stilurile. Totodată, cei care vor să își decoreze casa pot opta pentru o gamă diversificată de tapet, lacuri și vopsele, care să ofere un plus de culoare, dar și de personalitate. Târgul prezintă și variante de tâmplării, feronerii și instalații pentru un cămin confortabil, într-o amenajare în ton cu dorințele clienților. Pe lângă articolele expuse, pe care le pot cumpăra direct de la standuri, vizitatorii vor primi consultanță de specialitate și oferte de servicii, astfel încât să le fie mai ușor să își realizeze casa de vis.

Până duminică, 30 octombrie, Iulius Parc găzduiește „Napoca Avenue”, eveniment organizat de Transilvania International Music and Arts Festival. Prima ediție a proiectului se concentrează asupra temei „Flowers in Arts and Design”. Expoziția cu vânzare include creații inedite ale artizanilor și designerilor locali, florile fiind țesute pe pânză, imprimate pe lemn sau folosite ca accesorii. „Napoca Avenue” include și o latură interactivă, prin organizarea unor ateliere cu tematici variate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.