Home Expo – totul pentru casa ta, în week-end, la Iulius Mall Cluj (P)

Cele mai noi informații din domeniul amenajărilor și construcțiilor le sunt prezentate clujenilor și nu numai, în acest week-end, la Iulius Mall. Home Expo este târgul care le oferă vizitatorilor, într-un singur loc, soluții moderne de aranjare a spațiilor, tehnologii pentru optimizarea confortului și tendințe în design interior și exterior.

Iulius-Mall-Cluj4

De vineri până duminică, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, la parterul Iulius Mall Cluj se desfășoarã târgul Home Expo – Totul pentru casa ta. Organizat în colaborare cu Open Expo, evenimentul reunește numeroase companii care au ca scop să le facă viața clujenilor mai confortabilă și mai ușoară. Dedicat tuturor celor care vor să își construiască sau renoveze locuința, să creeze un ambient nou sau doar să aducă un plus de culoare spațiului lor de relaxare, târgul prezintă soluții tehnice, materiale inovative și idei de actualitate, care pot fi personalizate.

La această ediție, peste 20 de companii vor veni în întâmpinarea clienților Iulius Mall cu servicii, produse, oferte și sugestii pentru orice preferințe. Vizitatorii vor găsi la Home Expo tot ceea ce au nevoie pentru a-și amenaja locuința sau biroul așa cum își doresc, participanții fiind din domenii precum: construcții, mobilier, decorațiuni, finisaje, instalații, climatizări, tâmplării, izolații, materiale de construcții, amenajări peisagiste, dar și din segmentele real estate și financiar-bancar. Cei interesați pot achiziționa produse de calitate și în tendințe, pot primi consultanță de la specialiști în alegerea materialelor și a designului potrivit spațiului lor sau își pot alege firmele cu ajutorul cărora să își realizeze casa de vis.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.