Horia Nasra, deputat: „Pentru mine PSD Cluj este a doua casă şi nimic nu mă poate îndepărta de familia mea politică”

Deputatul clujean Horia Nasra, fost președinte interimar al PSD Cluj, declară el va rămâne în continuare membru al social-democraților, scrie acesta pe blogul său.

„Amintirile frumoase alături de prietenii şi colegii din PSD Cluj, în ultimii doisprezece ani din viaţa mea nu le poate lua nimeni. Pentru mine această filială este a doua casă şi nimic nu mă poate îndepărta de familia mea politică.

Apartenenţa la partid nu stă într-o hârtie, ci în munca de partid, de la miile de afişe lipite cu aracet în primii ani şi până la redactarea a sute de materiale de comunicare politică, de la competiţii câştigate în interiorul partidului, începând cu organizaţia de tineret, şi până la implicarea, apoi coordonarea şi câştigarea unor campanii electorale.

În loc să-şi evalueze comportamentul grobian, prin care a îndepărtat numeroşi colegi după ce i-a jignit, în loc măcar să încerce să înţeleagă resorturile politice şi de management care au provocat CEL MAI SLAB REZULTAT DIN ISTORIA PSD la CLUJ, sub diletanta sa cârmuire nestatutară, intrusul cocoţat în PSD Cluj continuă războiul cu doi deputaţi ai filialei şi cu alţi colegi primari, în timp ce în MUNICIPIU şi JUDEŢ se face campanie electorală cu maxim 30 de oameni…

Mă văd nevoit să închid conversaţia cu acest individ, cu un Print Screen.

Am FOST şi SUNT membru PSD, voi fi şi în ziua (cât de curând) în care intrusul va mai fi doar o amintire urâtă pentru familia noastră, un mic accident de moment”, este mesajul lui Nasra.

Semnare Alianța Vestului, la Timișoara, cu primarii liberali Nicolae Robu (Timișoara), Gheorghe Falca (Arad), Ilie Bolojan(Oradea), Emil Boc (Cluj-Napoca), Timisoara 8 decembrie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.