Horia Şulea a ajuns sa dea lecţii de presă. Şi-a tras ziar, pe persoană fizică, primarul celei mai mari comune din Romania?

In loc sa fie preocupat de prioritatile comunei Floresti si sa isi faca meseria pentru care a fost ales de floresteni, primarul Horia Şulea si-a descoperit peste noapte vocatia de ziarist de investigatii.

horia sulea

Primarul din Floresti a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care isi anunta prezenta in mass-media, contribuind la cel mai nou produs in presa locala, voceaclujului.ro, ziar online unde se lauda singur ca scrie.

„La 1 iulie, anuntam sfarsit de drum pentru Voiculescu. Trebuie inteles, ca nimeni, niciodata nu ne poate pune in genunchi. Acesti indivizi lovesc prin prisma faptului ca esti sau nu prieten cu cineva. E timpul sa inteleaga, ca aceasta presa de buzunar, poate anunta evenimente cu multe luni inainte sa se produca. Vocea Clujului a izbit in tot ce inseamna sistemul corupt de la Fany, a lasat sa se inteleaga, pentru cei care pot citi, lovitura in Trustul Napoca, in Horea Uioreanu; A anuntat cu un an inainte schimbarea Arpad Paszkany – Stefan Gadola. Probabil ca aceasta presa poseda informatii si nu este atotstiutoare. Nu sunt clarvazator dovedit. Cei care ma citesc, pot face mutari politice la timp, fara sa piarda timp si bani. Pariati pe un cal castigator. Cititi Vocea Clujului voceaclujului.ro si va fi clar de unde si incotro bate vantul”, posteaza edilul celei mai mari comune din Romania.

Şulea se viseaza mare formator de opinie, acesta se lauda ca „Vocea Clujului a izbit in tot ce inseamna sistemul corupt de la Fany”, a prezis de un an schimbarea lui Arpad Paszkany cu Stefan Gadola sau arestarea lui Horea Uioreanu, acestea fiind doar cateva dintre marile „realizari” ale primarului-jurnalist.

Publicatia voceaclujului.ro este detinua de Horia Eugen-Cristea, un apropiat al primarului Şulea, si are 1167 de fani pe Facebook, un design minimalist, fara o identitate vizuala si un logo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.