Hotelul City Plaza se afiliază lanţului hotelier internaţional Hilton

Hotelul clujean de cinci stele, City Plaza, deţinut de antreprenorul Laurenţiu Russo, proprietar al companiei IT SoftVision, se va afilia lanţului in­ter­naţional Hilton, sub brandul Dou­bleTree by Hilton, potrivit infor­ma­ţiilor din piaţă, citate de Ziarul Financiar.

city plaza cluj

Hotelul City Plaza, localizat în apropierea parcului central şi a primăriei Cluj-Napoca, dispune în prezent de 85 de camere şi apartamente situate pe cinci niveluri, de restaurante, săli de conferinţe, dar şi de un centru de relaxare cu piscină, sală de fitness, jacuzzi şi saună finlandeză. Anul trecut, hotelul din Cluj a avut o cifră de afaceri de peste 11 mil. lei (aproximativ 2,5 mil. euro), un grad de ocupare de 72% şi un număr mediu de 80 de angajaţi, potrivit oficialilor City Plaza.

„Anul acesta hotelul City Plaza a intrat într-un proces general de renovare, care se derulează în mai multe etape şi care vizează conversia către un lanţ hotelier interna­ţional. Aceste lucrări de renovare nu vor afecta în vreun fel calendarul de evenimente programate a fi organizate la City Plaza, urmând să fie amenajate o nouă sală de evenimente şi un bar”, a declarat pentru ZF Transilvania Dafina Suciu, marketing manager la City Plaza, fără să precizeze care este lanţul hotelier internaţional la care se va afilia hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.