Hrană pentru suflet! Concert magistral al lui Bogdan Vaida pe scena Operei Maghiare din Cluj, în cadrul Jazz in the Park – VIDEO

Aproximativ 400 de spectatori au urmărit fascinanți demonstrația de virtuozitate a pianistului Bogdan Vaida, marți seara, pe scena Operei Maghiare din Cluj-Napoca, în cadrul celei de a doua zi a festivalului Jazz in the Park.

bogdan vaida concert jazz in the park 2015

Sub sloganul „When Classic Meets Jazz”, artistul a performat două ore, cu pauze de zece minute, interpretând măiestuos la pian compoziții ale lui George Enescu, Wolfgang Amadeus Mozart, Johannes Brahms și A. Skriabin, care au combinat elemente de romanță, folclor românesc, grandoare și armonii de jazz din filmele lui Humphrey Bogart.

bogdan vaida concert jazzinthepark2015

Mai jos vă recomandăm o frântură video din concertul său.

Bogdan Vaida este un pianist clujean stabilit de mai bine de 10 ani în Freiburg, Germania. El a influențat nașterea proiectului Jazz in the Park și a contribuit la dezvoltarea conceptului festivalului de astăzi.

Următorul concert din cadrul Jazz in the Park de pe scena Operei Maghiare din Cluj va fi susținut joi, 2 iulie, de la ora 20:00, de violonistul de jazz manouche Florin Niculescu, aflat pentru prima dată în Cluj-Napoca. Prețul unui bilet este de 50 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.