Un nou festival inedit – „Back to Wild” – 3 zile de experiențe unice la Cheile Turzii

Back To The Wild #3 vă pregăteşte 3 zile de experienţe unice, într-o locaţie inedită, în weekend 10-12 iulie 2015, unde muzica se îmbină perfect cu natura. Anul acesta vor urca pe scenă artişti consacraţi la nivel naţional şi internaţional.

Pe lângă muzica bună, vă pregătim împreună cu Sky-Fly şi Fun Park Cluj o serie de activităţi pline de distracţie, adrenalină şi relaxare: zbor în tandem cu parapanta, via-ferrata, escaladări, water war, volei, zorbing, paintball, tir cu arcul şi multe altele.

Locaţia evenimentului este aceeaşi ca şi la precedentele ediţii ale festivalului, mai exact la intrarea în Cheile Turzii dinspre Petreştii de Jos / Tureni.

Prețul unui bilet întreg, pentru cele 3 zile, este 60 lei și poate fi cumpărat doar de la intrare. În prețul biletului este inclusă intrarea la festival și locul de campare, cu acces la utilități, pentru toate cele 3 zile /persoană.

Prețul pentru fiecare zi în parte: 30 lei – include doar accesul la petrecere, fără camping.

Atenționări din partea organizatorilor:

Participanții sunt obligați să mențină curățenia în toate zonele evenimentului și să respecte regulile moralei publice pe întreaga perioadă a evenimentului. Respectarea mediului înseamnă respect față de toată lumea, dar și față de natură.

Este interzis accesul cu motociclete și mașini în incinta festivalului, acestea vor fi lăsate în parcare. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru automobilele participanților aflate în parcarea din apropierea evenimentului, precum și pentru bunurile aflate în interiorul acestora.

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere. Achiziționarea biletului presupune acordul vostru cu privire la modul de desfășurare al evenimentului și a regulamentului acestuia.

In cazul nerespectarii acestor reguli si/sau dispozitii de catre participanti, organizatorii sunt indreptatiti sa-i pofteasca pe acestia afara din zona evenimentului. In acest caz taxa de participare nu se returneaza.

Nu li se va permite cumpărarea de băuturi alcoolice participanților cu varsta sub 18 ani. Este interzis consumul de substante stupefiante si halucinogene.

Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții!

Evenimentul este organizat de Atrana Events împreună cu Cheile-Turzii.com.

Mai multe amănunte la telefon: 0757.951.795 sau email: [email protected]

atrana events - back to wild 10-12 iulie 2015

One thought on “Un nou festival inedit – „Back to Wild” – 3 zile de experiențe unice la Cheile Turzii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.