Iată 7 semne că TREBUIE să îți înlocuiești vechiul telefon!

Multe persoane aleg să își schimbe telefonul de fiecare dată când apare un model nou, tocmai pentru a beneficia mereu de ultimele descoperiri și îmbunătățiri în materie de tehnologie sau pentru a fi în pas cu tendințele în ceea ce privește gadgeturile.

În cazul în care nu te regăsești în această categorie, atunci trebuie să urmărești semnalele pe care dispozitivul tău ți le dă, iar, dacă au apărut anumite defecțiuni, înseamnă că a venit vremea să îți cauți unul nou.

Iată care sunt cele 7 semne care îți indică că trebuie să îți schimbi telefonul:

  1. Dispozitivul răspunde cu întârziere la comenzi

Dacă atunci când apeși ecranul tactil, telefonul tău nu reacționează, are întârzieri sau dă erori, acesta este un indiciu că ai nevoie de device nou.

  1. Ecranul este distrus
Closeup of man hand holding blank screen mobile phone ath the table

În cazul în care este vorba doar de câteva crăpături, poți să mai amâni schimbarea telefonului. În schimb, dacă display-ul nu mai este suficient de vizibil, iar înlocuirea acestuia este costisitoare, poate fi mai rentabil să îți achiziționezi un model nou.

  1. Bateria este mereu descărcată

Ai plecat de acasă de puțin timp și telefonul a început deja să se descarce? Indiferent de marcă, după câțiva ani de utilizare continuă, toate smartphone-urile încep să aibă astfel de probleme.

Dacă nu vrei să mai porți grija încărcătorului, dar nici nu ești sigur că vrei să cheltui bani pe un device nou, mergi la un centru specializat și înlocuiește bateria de la iPhone, iar telefonul tău va fi ca nou.

  1. Telefonul se închide singur

Ce se poate întâmpla mai rău decât să ți se termine bateria? Să ți se închidă telefonul când ai mai mare nevoie de el! Problema este că, de obicei, durează foarte mult până pornește din nou sau nu se mai deschide decât cu ajutorul unui specialist. Dacă aceasta este o situație frecventă pentru tine, atunci e timpul să îți iei un nou mobil.

  1. Calitatea fotografiilor lasă de dorit

Avantajul unui telefon modern este că îl poți folosi și pe post de aparat foto. Astfel, dacă investești într-un model dotat cu o cameră performantă, vei putea realiza poze de înaltă calitate oriunde te-ai afla.

  1. Sistemul audio este afectat

Dacă difuzorul a suferit o lovitură mai dură sau a intrat în contact cu apa, probabil că cei cu care vorbești la telefon te aud cu dificultate. Pentru a evita neînțelegerile și pentru a nu fi nevoit să țipi pentru a te face auzit, cel mai bine ar fi să înlocuiești vechiul dispozitiv.

  1. Spațiul de stocare este mereu plin

Dacă de fiecare dată când vrei să descarci o aplicație sau să faci poze, îți apare mesajul că nu mai ai spațiu de stocare disponibil, ai nevoie de un update. Așadar, alege un telefon nou, care să îți permită să păstrezi în device tot ceea ce îți dorești.

Așadar, dacă te-ai confruntat cu cel puțin una dintre situațiile de mai sus, înseamnă că vechiul tău telefon este deja depășit sau că nevoile tale s-au schimbat, așadar este cazul să îți cauți un model care să corespundă atât dorințelor tale, cât și standardului de tehnologie avansată la care s-a ajuns în prezent.

Sursa foto: storyblocks.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.