Idei de afaceri – Mașina cu Ice Cream sau duba cu înghețată

În ziua de azi există câteva afaceri de succes ca de exemplu: un restaurant clasic sau o cafenea, un restaurant cu specific regional, un bar, o pizzerie, un fast-food, o patiserie, o cofetărie, o tonetă cu înghețată.

Cea mai simplă și profitabilă afacere pentru lunile de vară este vânzarea de înghețată. Cei care au încercat o astfel de afacere în alți ani și-au acoperit toată investiția făcută în doar câteva zile caniculare de vară. Cu siguranță vara este anotimpul perfect pentru a vinde înghețată, pentru a savura diferite arome care îți oferă o stare de bine atunci când te bucuri de soare. Vara este momentul ideal să începi o astfel de afacere!

Dacă te hotărăști să-ți deschizi o astfel de afacere cu înghețată, cel dintâi trebuie să-ți organizezi un stand sau o tonetă pentru aceasta. Desigur ai nevoie de o serie de acte, de aprobări pentru a obține autorizația de funcționare. Încă de la început trebuie să te gândești la toate detaliile și să stabilești bugetul necesar. Prin serviciul de împrumuturi rapide online recomandat de clienţii din 5 ţări îți poți completa necesarul de bani pentru deschiderea afacerii.

Trebuie să te gândești unde vei vinde înghețata, unde o depozitezi, de unde vei achiziționa produsele (sucurile, cornetele și înghețata), ce tip de mașină de Ice Cream alegi, etc. Ai nevoie de un echipament destul de complex care constă în: generator, răcitor-platou, gheață, țevi de conectare la compresor și altele. Toate acestea costă bani, pe care îi poți obține rapid prin credix online credit.

Dacă nu vrei să faci o investiție prea mare, poți cumpăra o mașină de înghețată second-hand care să fie în stare bună de funcționare. Mulți antreprenori procedează astfel, pentru că vor să economisească bani încă de la începutul afacerii.

Trebuie să stabilești și un punct de vânzare, iar pentru aceasta de obicei este nevoie de o planificare prealabilă, cu câteva luni înainte de începerea afacerii. Deschiderea unui punct stradal nu este foarte simplă, însă aprobarea pentru acesta nu este imposibil de obținut. Cele mai bune zone sunt cele centrale din oraș, parcurile sau centrele comerciale.

Înghețata se poate cumpăra gata preparată de la un depozit en-gros la care prețurile sunt destul de mici, iar apoi poate fi vândută la cornet sau la pahar, cu o diferență de preț. Un lucru foarte important este gustul dar și modul de servire și prezentare a înghețatei. Folosește cornete speciale, culori, gusturi și arome diferite de înghețate.

Spre deosebire de alte tipuri de afaceri de acest fel, vara pe stradă se comercializează mai ales înghețata moale la cornet, care are o compoziție diferită și poate avea amestecuri delicioase de arome din fructe, ciocolată, vanilie, fistic, cu lapte și apă. Înghețata se pune în pahar sau în cornet, iar deasupra se toarnă puțină ciocolată lichidă sau dulceață.

Dacă îți dorești o astfel de afacere trebuie să faci un plan bine pus la punct și calcule exacte. Trebuie să știi cât ești dispus să investești în afacere și câte porții de înghețată vei putea produce pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.