Idei de cadouri pentru angajații tăi. Surprinde-i de Crăciun

Din nou este acea perioadă frumoasă a anului, când magia Crăciunului  își face simțită prezența, momentul în care pregătim cadouri pentru cei apropiați, familie și prieteni pentru a ne arată dragostea și recunoștința.

Bucuria sărbătoririi Crăciunului nu se limitează doar la familiile noastre de acasă, împărtășim aceeași bucurie și cu colegii de muncă, cu care petrecem o bună perioadă de timp.

Dacă deții o afacere sau ești responsabil resurse umane într-o companie, atunci sărbătoarea Crăciunului este momentul potrivit pentru motivarea angajaților. Este prilejul cel mai bun pentru a-ți aprecia colegii și angajații pentru tot ceea ce au făcut pe tot parcursul anului.

Cu toate acestea, alegerea cadourilor este o treabă grea, mai ales atunci când le cumperi pentru angajați.

Așadar, pentru a te ajuta să selectezi cel mai bun cadou, îți prezentăm câteva idei minunate de cadouri de Crăciun, care cu siguranță îți vor înveseli angajații în această perioadă.

Citește și: Află de ce e bine să îți procuri o agendă clasică, personalizată

Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru angajați

·  Carduri cadou

Cardurile cadou au fost întotdeauna cea mai bună alegere de cadouri corporate. Este cel mai flexibil cadou pe care un angajator îl poate oferi angajaților săi. Așadar, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să obții niște carduri cadou foarte bune și să le distribui angajaților. Poate să fie un card cadou la un magazin de fashion, sau un card cadou online cu care să își cumpere ce doresc.

·  Coșuri cadou de Crăciun

 Principalul avantaj al oferirii unor astfel de coșuri este că poți alege mai multe articole cadou și apoi le poți aranja într-un singur coș. Unele articole pe care le poți include într-un astfel de cadou ar fi bomboane de ciocolată, cafea de bună calitate, un vin, un cozonac. Le poți găsi gata pregătite pe online, le comanzi și ai scăpat ușor.

·  Agende personalizate

Agendele sunt unele dintre cele mai esențiale rechizite de birou. În plus, agendele personalizate sunt un alt mod excelent de a oferi angajaților tăi un sentiment de apartenență.

·  Căni de cafea personalizate

Dintre toate accesoriile pe care le vei găsi pe biroul angajaților, cel mai drag obiect este cana de cafea sau ceai. Prin urmare, poți face cadou o cană de cafea personalizată cu numele lor.

·  Zile libere în plus

Obținerea unui timp mai mare de vacanță este unul dintre cele mai populare beneficii ale angajaților, cu siguranță toți se vor bucura de zilele libere în plus pentru a petrece mai mult timp cu familia și cei dragi.

·  Abonament Netflix

Deoarece în timpul pandemiei COVID-19 mulți angajați lucrează mai ales de acasă, de ce să nu le faci cadou un abonament la Netflix sau alte servicii de streaming? Aceasta este o idee bună de cadou pentru angajați, deoarece aceste servicii au fost foarte populare și cu atât mai mult în timpul pandemiei. 

·  Cărți

Angajaților tăi le place să citească? În perioadele dificile ale COVID-19, este important să îți ajuți angajații să-și mențină sănătatea mintală, astfel încât poți încerca să le oferi o carte care să îi ajute să-și depășească anxietatea și stresul. Dacă nu crezi că este o idee bună, încerca cu clasici literari, nu vei da greș.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.