Idei inedite de cadouri de casă nouă pentru toate buzunarele

Atunci când cineva drag se mută la casă nouă probabil vei dori să oferi un cadou reprezentativ care să-i fie de folos în locuința sa. Poți să alegi dintr-o paletă largă de lucruri: de la obiecte decorative până la produse practice, există o mulțime de opțiuni pentru toate gusturile și buzunarele. Însă, poate fi dificil să găsești un cadou original, care să-i amintească mereu de tine și să fie și util în același timp. În acest articol, găsești o listă cu  idei inedite de cadouri de casă nouă, potrivite pentru toate buzunarele, pentru a te inspira în alegerea celui mai potrivit cadou pentru noul cămin.

Descoperă ideile de cadouri inedite pe care le poți oferi mai jos:

Electrocasnice

Începem cu ceva din categoria cadourilor practice – electrocasnicele sunt mereu necesare într-o casă nouă. Interesează-te ce îi lipsește sau ce ar avea nevoie și vezi dacă acel ceva se pliază pe bugetul tău. Printre cele mai populare alegeri se numără accesoriile de bucătărie: mixer, robot de bucătărie, blender, friteuză etc. Dar o variantă foarte practică ar fi și ceva din categoria de curățare, cum este un aspirator Dyson de pe altex.ro, care s-ar dovedi cu adevărat util la noua casă. Acesta poate intra totuși în categoria cadourilor ceva mai costisitoare, așa că dacă ai buget mai mic alocat pentru acest cadou poți rămâne la gama accesoriilor de bucătărie.

O ședință cu un designer de interior

Dacă vrei să-ți surprinzi omul drag sau oamenii dragi cărora le faci cadoul, atunci opțiunea aceasta este cu siguranță printre cele mai interesante și diferite. O sesiune de consultanță cu un specialist în design interior s-ar putea dovedi extrem de utilă atunci când cineva se mută la casă nouă, tocmai pentru că designerul ar putea veni cu niște idei profesioniste despre amenajarea casei și folosirea spațiului într-un mod cât mai eficient. Aspectul la care ar trebui să fii atent când vine vorba de această idee de cadou este momentul în care îl „oferi” noului proprietar de casă. Acest moment ar trebui să fie înainte de a se apuca să amenajeze și să cumpere toate necesare pentru casă, pentru a putea avea timp să pună în aplicare sfaturile primite de la specialist. 

Un animal de companie

O altă idee diferită este un animal de companie. Mutarea la casă nouă poate fi un moment oportun de a-ți lua și un animăluț de companie, dacă nu ai deja unul. Așa că, dacă știi că noul proprietar își dorește un animal de companie, ar fi un gest foarte apreciat să aduci un suflet nou în căminul său. Desigur, este o idee care poate fi aplicată doar acelora care știi sigur că își doresc animal de companie în perioada imediat următoare, fiind o responsabilitate destul de mare pentru oricine. 

Un kit de reparații

Tot din sfera lucrurilor practice ar fi și un kit de reparații. Dacă te muți la casă nouă, probabil ea se află deja într-o stare bună, însă în timp apar diverse lucruri neplanificate și este necesar să ai un kit cu de toate pentru reparații în casă pe care să pui mâna la nevoie. Un astfel de kit nu este neapărat spectaculos, dar este ceva practic și intră în categoria sugestiilor de cadou ceva mai accesibile la nivel de buget. 

În concluzie, acestea au fost ideile de cadouri inedite. În funcție de buget și preferințe poți alege opțiunea care se potrivește mai bine și care va fi apreciată mai mult de cel sau cei cărora le este dedicat cadoul.

Sursă foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.