Ilie Năstase a vizitat baza sportivă Winners Tennis Club! „Primii pași în tenis i-am făcut la Cluj”

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a fost prezent, duminică, la Cluj-Napoca, unde a vizitat Baza Sportivă Winners Tennis Club din Parcul Rozelor și a luat parte la un meci demonstrativ de dublu.

ilie nastase horia ciorcila la cluj2

Ilie Năstase a făcut echipă cu omul de afaceri Horia Ciorcilă, iar juniorul Patrick Ciorcilă cu Relu Munteanu. Scorul este mai puțin important, fiind un eveniment amical, însă a primat voia bună și nu au lipsit nici execuțiile spectaculoase, spre deliciul micuței audiențe prezente.

La finalul meciului, fostul mare tenismen a acordat autografe și și-a făcut poze cu cei prezenți.

nastase la cluj

„E o onoare pentru noi ca Ilie Năstase să vină la noi la club și cred că a fost în beneficiul tuturor pentru că și clujenii cred că s-au bucurat de faptul că au avut ocazia să întâlnească o legendă a tenisului. Ilie Năstase poate să fie un model în carieră pentru toată lumea , până la urmă este cel mai bun tenismen român al tuturor timpurilor, a fost numărul 1 în lume, am văzut foarte multe meciuri cu el, am auzit multe meciuri cu el, dar nu am reușit să văd niciun meci live cu el. 

Mă pregătesc pentru examenul de bacalaureat ca să intru la facultate, după care voi începe serios munca pe terenul de tenis. Cred că voi urma o facultate de Business, la Cluj”, a spus Patrick Ciorcilă.

„Patrick a avut un clasament bun anul trecut, înțeleg că acum s-a apucat de școală puțin și e mai greu să le faci pe amândouă, dar sper să reușească. Deocamdată e un ciclu în tenisul românesc, fetele sunt mai bune și băieții mai puțini buni, până acum a fost invers, dar asta se poate schimba oricând. Primii mei pași în tenis i-am făcut aici, într-o tabară, pe când aveam 10-11 ani.

Simona a avut cea mai bună perioadă înainte de turnee acestea mari, Wimbledon sau Roland Garros, era bine să o aibă la aceste turnee. Locul 2 și locul întâi nu contează, important e să câștige un turneu de Grand Slam, iar asta trebuie să facă ea”, a declarat Ilie Năstase într-un interviu acordat presei la finalul meciului demonstrativ.

ilie nastase cluj

patrick ciorcila

meci demonstrativ ilie nastase la winners cluj (1)

meci demonstrativ ilie nastase la winners cluj (2)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.