Imagini UNICE cu fostul ștrand „Municipal” din Parcul Central. Acum a ajuns o ruină vânată de „rechinii imobiliari” – FOTO

Fostul ștrand „Municipal” din Parcul Central împlinește a împlinit anul acesta în iunie 100 de ani de la înființare, dar după el a rămas doar renumele, fiindcă locul în sine a ajuns în paragină de peste 30 de ani.

Însă așa ruină cum este din 1990 începând, terenul este o adevărată „mină de aur”, vânată de toți „rechinii imobiliari” din Cluj, fără ca vreunul să aibă succes să pună mâna pe ea.

Ștrandul a fost înființat în anul 1921, iar un clujean membru al unui grup de Facebook a făcut publice mai multe imagini de arhivă din perioada când sute de clujeni veneau zilnic la ștrand aici în anii ’80.

În această căldură infernală cu nostalgia mă gîndesc la minunatul Stand al Clujului la capătul Parcului Central, care acum în iunie va implini 100 de ani de la inființare, și care este în paragină din 1990. Inființat în 1921 iunie ( primele poze) și cum aratá în prezent”, a scris Csaba Minier.

Iată cum arăta fostul ștrand „Municipal” în anii ds glorie, cunoscut și sub numele de „Stadion”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.