În lipsa banilor, „U” Cluj a amânat a doua oară reunirea lotului, dar s-a înscris în Liga a 2-a

Continuă incertitudinea la Universitatea Cluj. Deși trebuia să se reunească miercuri, 22 iulie, clubul a amânat pentru a doua oară reunirea lotului în vederea pregătirii pentru noul sezon. Astfel, noua dată fixată de conducere pentru reunire este luni, 27 iulie, de la ora 17:00, potrivit site-ului oficial al clubului.

De asemenea, „șepcile roșii” este una dintre primele formații care a depus, la sediul Federației Române de Fotbal, dosarul pentru participarea în sezonul 2015-2016 al Ligii a II-a.

„Problemele noastre sunt cunoscute de toată lumea, situaţia financiară nu s-a schimbat cu mult, dar asta nu înseamnă că nu facem eforturi ca până la reunire să asigurăm condiţii cât mai bune pentru staff şi jucători. Nu ascund că încă avem discuţii cu oameni care doresc să se implice. Nu-mi rămâne decât să sper că acestea se vor concretiza. Obiectivul nostru, al tuturor, este să salvăm Universitatea”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al FC „U” SA pentru universitateacluj.ro.

adi falub si pojar

Potrivit site-ului suporterilor, numaiu.ro, antrenorul Adrian Falub, căruia i-a expirat angajamentul cu „U” Cluj la finalul sezonului, ar putea da curs unei oferte venite din Emiratele Arabe Unite, de la divizionara secundă Al Urooba. Falub s-a declarat dispus să continue la Universitatea și în eșalonul secund, dar în lipsa unei perspective concrete de rezolvare a situației clubului, astfel încât jucătorii să beneficieze de condiții minime de pregătire (cazare, masă și măcar un teren de antrenament), acesta ar putea pleca în Arabia, alături de „secundul” Marius Suller.

Călin Sălăgean a fost trecut ca antrenor principal la înscrierea Universității în Liga a 2-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.