Încă 10 autobuze noi achiziționate de CTP Cluj-Napoca

Zece autobuze noi, ultramoderne, au fost achiziționate de CTP Cluj-Napoca și vor intra în circulație alături de cele 40 de autobuze noi achiziționate deja de Primăria Cluj-Napoca.

autobuze cluj

„Sunt autobuze de ultimă generație, cu motor Euro 6, sistem de aer condiționat, sistem video, monitorizare pentru acte de vandalism, podea joasă cu locuri pentru persoanele cu dizabilități, au o capacitate de 91 de persoane și garantie de 5 ani.

Noile autobuze vor deservi în principal zona industrială a orașului – zona Clujana, Bulevardul Muncii și altele, astfel încât toți clujenii să aibă la dispoziție mijloace moderne de transport în comun.

Avem în vedere realizarea unei licitații pentru alte 20 de troleibuze noi. Modernizarea transportului în comun din municipiu a fost și rămâne o prioritate cheie a Primăriei Cluj-Napoca. Urmărim să asigurăm condiții europene pentru călători și să încurajăm utilizarea transportului în comun în oras ca alternativa la masinile personale”, a declarat edilul Emil Boc.

Cele 10 autobuze noi au fost achiziționate din fonduri proprii de la SC Briaris’Ind S.A.. Autobuzele sunt marca Iveco-Urbanway, iar costul total al acestei achizitii a fost de 9,3 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.