Municipiul Cluj-Napoca va avea un buget de 900 milioane de lei în 2013

Bugetul general al municipiului Cluj-Napoca a fost votat, vineri, în şedinţa Consiliului Local, cu 14 voturi pentru şi 8 împotrivă. Acesta se ridică la valoarea de aproape 220 de milioane de euro.

Sedinta Consiliul Local Cluj
foto facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Oraşul nostru va avea un buget de 900.937.000 de lei pe partea de venituri și de 960.919.000 de lei la partea de cheltuieli.

„Cred ca suntem primul oraş din Romania care are un buget aprobat atât de repede, pentru a merge înainte cu proiectele şi iniţiativele pe care ni le-am propus pentru acest an. Prioritatea numărul 1 pentru 2013 este absorbirea şi derularea proiectelor cu bani europeni, obiectiv care se regăseşte în totalitate în modul de construire al bugetului. De asemenea, urmărim finalizarea proiectelor începute anii anteriori, precum Sala Polivalentă şi nu în ultimul rând, să susţinem iniţiativele locale şi noi proiecte de investiţii (de la noi parkinguri la iniţiative culturale) în concordanţă cu obiectivele pe termen mediu şi lung ale municipiului şi care să ducă la dezvoltarea europeană a oraşului nostru”, a declarat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.