Încă două troleibuze noi au intrat în circulaţie în Cluj-Napoca

troleibuze noiPrimarul municipiului Cluj-Napoca a anunţat punerea în circulaţie a două noi troleibuze achiziţionate pentru parcul auto al Companiei de Transport Public Cluj, fostul RATUC Cluj.

„Am anunţat că în acest an vom achiziţiona 10 troleibuze noi. Au intrat în circulaţie 2 noi mijloace de transport în comun, alături de cele care circulă deja din vară, iar următoarele trei troleibuze vor sosi în luna ianuarie.

Astfel, avem astazi in circulatie 7 din cele 10 noi troleibuze din acordul cadrul. Pretul unui astfel de troleibuz este de 1,9 milioane de lei si este dotat cu toate cele necesare unui transport decent, de la platforma mobila pentru femeile cu carucioare si pentru persoanele cu dizabilitati pana la camere de luat vederi, sistem GPS, sistem de climatizare si de incalzire.

Durata de viata este de 15 ani si garantia este de 2 ani.

In 2014 vom mai achizitiona pentru clujeni un numar important de autobuze, pe langa autobuzele electrice pe care urmarim sa le obtinem din fonduri elvetiene. Mai multe informatii in acest sens voi anunta dupa aprobarea bugetului pe anul 2014, insa tin sa subliniez ca imbunatatirea conditiilor de transport in comun la Cluj-Napoca este o prioritate majora pentru Primarie

„, a declarat edilul oraşului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.