Grigoraş, pe făraş! CFR Cluj îl aduce pe Vasile Miriuţă. „Este o onoare peste mine să vin la CFR Cluj”

vasile miriutaCFR Cluj schimbă antrenorul pentru a doua oară în acest sezon, iar cel care îl va înlocui pe  Grigoraş începând de anul viitor este tehnicianul Ceahlăului, Vasile Miriuţă, care a purtat deja negocieri cu şefii din Gruia, confirmate chiar şi de preşedintele clubului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, potrivit stiridesport.ro.

Miriuţă a reuşit un parcurs excelent în Liga 1 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, clasându-se pe locul 9, cu 27 de puncte.

Potrivit sursei citate, acesta a anunţat că s-a înţeles cu CFR Cluj.  „Este adevărat, am negociat și m-am înțeles cu cei de la CFR Cluj, însă aștept să-mi dea acordul să plec și domnul Gheorghe Ștefan. CFR este cea mai mare provocare din carieră pentru mine, nu e cazul să mai amintesc performanța și trofeele pe care le-a câștigat în ultimii ani. , a declarat acesta pentru stiridesport.ro.

Feroviarii au început sezonul 2013-2014 cu Mircea Rednic pe bancă, care a rezistat doar patru etape şi a plecat după un conflict cu Ricardo Cadu, iar conducerea echipei l-a adus pe Petre Grigoraş pentru a revitaliza echipa.

Evoluţia clubului în mandatul lui Grigoraş nu i-a mulţumit pe şefii din Gruia, echipa a încheiat anul la mijlocul clasamentului, pe locul 7 cu 28 de puncte, iar înfrângerea cu 1-0 de la Timişoara, cu ACS, a fost ultima  pe banca tehnică a feroviarilor pentru tehnicianul de 49 de ani.

Noul antrenor din Gruia a fost aproape de Universitatea Cluj la începutul lui 2013, când un grup de investitori germani intenţionau să cumpere clubul universitar şi să-l instaleze pe Miriuţă antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.