Încă un investitor pierdut de „U” Cluj! Omul de afaceri Viorel Tudose vrea să preia ACS Poli Timișoara

Omul de afaceri Viorel Tudose, care a fost interesat să o cumpere pe Universitatea Cluj, vrea să salveze clubul ACS Poli Timișoara, anunțând că s-a înțeles cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, scrie gsp.ro.

viorel tudose

„Eu am mai încercat să iau câteva cluburi de fotbal din România care acum sunt în faliment din păcate. E foarte greu la Timișoara, dar există discuții. Eu cu domnul primar Robu ne-am înțeles. Consiliul local și cel județean trebuie să parafeze înțelegerea noastră. Sincer, nu-mi doresc să joc acum în prima ligă, nu sunt pregătit, nu din punct de vedere financiar, ci din punct de vedere al lotului. Consider că locul aparține Rapidului din punct de vedere sportiv și mi-aș dori ca ei să rămână în prima ligă.

Sunt un om care nu va face niciun rabat, iar Poli va fi una din surprizele plăcute ale fotbalului românesc. 1.350.000 de euro sunt datoriile vechiului club. Din câte am aflat s-au făcut și câteva contracte când au auzit că vine un investitor. Mie îmi pare rău că a apărut în presă această informație înainte de a se finaliza discuțiile. Eu am propus să vin cu 3,4 milioane de euro, eu garantez cu o scrisoare de garanție bancară. Chiar îi propun domnului Burleanu ca toți investitorii din România să garanteze cu astfel de garanții bancare. Nu vreau niciun ban de la Primărie”, a declarat Viorel Tudose la Digisport.

„Cred că cele două echipe de la Timișoara se pot uni. Palmaresul, culorile și istoria trebuie să fie într-o singură direcție. Mi-am dorit să merg la un oraș mare, de-aia am și mers la Piatra Neamț, Severin și Cluj. Îmi place foarte mult de antrenorul Edi Iordănescu”,a mai susținut Viorel Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.