Top Drinks, prima companie din Cluj-Napoca care susține campania „1% pentru Universitatea”

Asociația U Business Sport și compania clujeană Top Drinks au lansat miercuri, 22 aprilie, campania „1% pentru U”, într-un cadru festiv în cladirea Casino din Parcul Central, alături de sportivii din cadrul clubului și partenerii asociației UBSC

Prin această campanie, Top Drinks susține Clubul Sportiv Universitatea Cluj cu 1% din totalul vânzărilor și îndeamnă și alte firme să se alăture acestui demers.

„Mulțumesc că sunteți în număr atât de mare la lansarea campaniei ‘1% pentru U’. Clujul se mișcă, clujenii iubesc sportul și dovada cea mai vie este aici, când se lansează campania 1%. Dar cu o floare nu se face primăvară, sper că exemplul Top Drinks să fie urmat și de alte societăți din Cluj. Sunt convins că mulți clujeni care iubesc sportul și Universitatea se vor alătura acestui proiect”, a declarat directorul sportiv al CS Universitatea, Ovidiu Vasu.

La evenimentul de lansare a campaniei „1% pentru U” au participat și sportivii Corina Căprioriu, vicecampioana olimpică la judo și rugbyistul Csaba Gal.

corina caprioriu

csaba gal

„Mulțumesc în primul rând celor de la UBSC pentru că au avut curajul să îmi ofere o bursă lunară și le mulțumesc celor de la Top Drinks pentru că au curajul să sprijine sportul clujean. Sper să li se alature cât mai multe firme din Cluj”, a declarat judoka Corina Căprioriu.

„Mulțumesc UBSC și Top Drinks pentru implicarea în acest proiect, care cred că va fi fundația unei mari realizări. Orice lucru mare începe cu pasi mici și cred că cu ajutorul acestui demers mulți vor lua parte la acest proiect și vor susține sportul clujean”, a declarat rugbyistul Universității Cluj, Csaba Gal.

„UBSC înseamnă business pentru sport și în mod special pentru clubul Universitatea. O parte din banii pe care i-am strâns până acum i-am oferit Clubului Sportiv Universitatea, 20 de firme fiind implicate în acest proiect. Doru Boloș a avut curajul să facă primul pas să ajute clubul sportiv Universitatea și sper că se vor alătura și alte firme. M-aș bucura ca în viitorul apropiat să ne lăudăm și cu performanțe sportive”, a declarat președintele UBSC, Mircea Petruș.

Managerul Top Drinks, Doru Boloș, a declarat că 1% din vânzările firmei vor fi folosite pentru sprijinirea secțiilor Clubului Sportiv Universitatea și speră că și alte companii clujene să le urmeze exemplul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.