INCENDIU în ALBA. Pompierii clujeni au intervenit timp de trei ore pentru a stinge un incendiu la o casă tip duplex

Un incendiu a izbucnit vineri la o casă tip duplex din localitatea Poșaga de Jos, județul Alba, iar ISU Cluj a intervenit cu două autospeciale.

Pomperii clujeni au ajuns la locul incendiului, locuințele, ce însumau o suprafață de circa 100 de metri pătrați, erau cuprinse în totalitate de flăcări, iar locatarii erau ieșiți din acestea.

Accesul pompierilor pentru stingerea flăcărilor a fost îngreunat, având în vedere drumurile neasfaltate ce duceau la casele respective.

Un echipaj SMURD al ISU Alba a consultat o femeie în vârstă de circa 80 de ani, pentru care nu a fost necesar transportul la spital.

Pompierii au acționat circa trei ore cu mijloacele de primă intervenție și cu o linie de furtun pentru a stinge flăcările și pentru a înlătura efectele negative ale incendiului.

Cercetările preliminare au stabilit că focul a pornit de la o neglijență privind utilizarea focului deschis în sobă de încălzit a uneia dintre locuințe.

Poșaga de Jos din judeţul Alba este o localitate care face parte din zona de competență, a pompierilor clujeni. Aceste zone de competenţă se stabilesc în funcție căile de acces și de timpul de sosire a autospecialelor la locul intervenției, transmite ISU Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.