Încep lucrările la drumul de acces către Centrul de Management al Deşeurilor

Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Cluj-NapocaConsiliul Judeţean Cluj a predat astăzi, 23 iulie, constructorului proiectul de construcţie a drumului de a drumului de acces către Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Cluj-Napoca (CMID).

Execuţia efectivă a lucrărilor va demara în cursul acestei săptămâni, urmând a se finaliza în termen de 12 luni de la semnarea ordinului de începere al execuţiei lucrărilor pentru obiectivul de investiţii – Drum de acces la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Cluj-Napoca. Valoarea totală a lucrărilor este de 1.784.497,59 lei fără TVA şi vor fi executate de societatea câştigătoare a licitaţiei organizate în acest sens, Societatea de Construcții NAPOCA S.A, costurile fiind suportate integral din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean Cluj.

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Mediu” şi Consiliul Judeţean Cluj în calitate de beneficiar, au semnat Contractul de finanţare nerambursabilă nr. 133140 / 11.07.2011 pentru implementarea proiectului intitulat „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj”, Cod: CCI 2009 RO 161 PR 036.

Realizarea drumului de acces la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Cluj-Napoca face parte din activităţile proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj”, proiect în valoare totală de 255.354.025 lei fără TVA, derulat de Consiliul Judeţean Cluj. Contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene este de 195.854.510 lei fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.