Începând cu luna aprilie, clujenii pot scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice

Primăria Cluj-Napoca anunță lansarea unui nou serviciu de colectare selectivă pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), începând cu data de 6 aprilie 2022. Această campanie este organizată de RoEcollect în parteneriat cu Primăria Cluj și cu sprijinul Radio Cluj și Ecopositive.

Cu această ocazie, în perioada 7 aprilie – 6 iunie, 2022, va avea loc campania de informare, educare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) „Cluj-Napoca – Împreună pentru un viitor mai verde!”

Sursa foto: RoEcollect

Începând cu luna aprilie, cetățenii, firmele și instituțiile din municipiul Cluj-Napoca au la dispoziție un serviciu permanent și GRATUIT de colectare selectivă a DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice) și DBA (deșeuri de baterii și acumulatori), pus la dispoziție de operatorul de colectare RoEcollect.

Parteneriatul include și activități de informare și educare care au rolul de a conștientiza nevoia și dorința de responsabilitate față de mediu, modele de comportament și respect față de valorile „cetății” precum și realizarea de acțiuni de colectare recurente și campanii de conștientizare a importanței colectării selective a deșeurilor .

Toate comenzile venite până în data de 4 iunie vor fi preluate de operatorul de colectare RoEcollect, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliile dumneavoastră sau de la birou! Echipele operatorului local vă vor suna în maximum 24/48h de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Tot ce trebuie să faci este să suni la 0755 406 406 (număr cu tarif normal) disponibil de luni până vineri între orele 09.00-17.00 sau să completezi formularul online pe www.roecollect.ro/contact/ disponibil 24h/7zile. În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului de colectare RoEcollect pentru a stabili data preluării comenzii. Tombolă pentru toți deponenții (persoane fizice) din campanie.

Premile puse în joc

Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Premiile oferite prin tragere la sorți sunt:
• 1 frigider
• 4 mașini de găurit cu percuție
• 4 polizoare unghiulare
• 4 uscătoare de păr
• 4 cafetiere
• 4 blendere
• 3 mașini de călcat
• 3 storcatoare citrice
• 3 aspiratoare cu sac
Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc online, pe 6 iunie, pe pagina de facebook RoEcollect.Echipa RoEcollect asigură permanent colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și electronice de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către operatorii de reciclare acreditați după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.