Începe Târgul Internațional Tehnic la Expo Transilvania

Specialiștii din întreaga țară sunt așteptați la cea de-a XXIII-a ediție Târgului Internațional Tehnic – târg agreat ASOEXPO – care își deschide porțile la Expo Transilvania marți, 24 martie 2015. Succesul edițiilor precedente a determinat creșterea constanta a numarului expozantilor si participarea din ce in ce mai numeroasa a companiilor din strainatate, acest targ castigandu-si renumele de cea mai importanta manifestare de profil din Transilvania.

Scopul T.I.T. este:

– Crearea unui cadru propice in care sa fie prezentate atat noutatile tehnologice de ultima ora, cat si produsele, tehnologiile si echipamentele deja consacrate din domeniul industrial.
– Realizarea unui eveniment care sa satisfaca nevoile si cerintele companiilor care expun.
– Atragerea unui numar mare de vizitatori specialisti, potentiali beneficiari ai serviciilor si produselor expuse, contribuind astfel la stabilirea dialogului comercial intre expozanti si potentialii beneficiari.

In calitate de organizatori si gazda a acestui eveniment, echipa Expo Transilvania considera ca acest deziderat a fost atins de catre expozantii prezenti de-a lungul anilor, dovada sta faptul ca acestia au revenit an de an.

Peste 65 de companii din tara si strainatate vor prezenta ultimele noutati in domeniile: masini unelte, scule si accesorii; strunguri, masini de gaurit,masini de frezat; mese de sudura, mese hidraulice; scule, port scule, menghine; scule de prelucrare prin aschiere; pompe hidraulice, instrumente de masura; roboti industriali; instrumente de masura; aparate de masura si control; masini de debitare, sisteme debavurare, masini unelte conventionale; rulmenti, scule de mana,etc.

Program Vizitare T.I.T.:

24 – 26 martie, orele 10:00 – 18:00
27 martie, orele 10:00 – 16:00

Miercuri, 25 martie 2015, in cadrul T.I.T. 2015, intre orele 12.00-14.00, va asteptam la prezentarea: Dewesoft – everything you need to successfully measure, process, analyze and store your.

Prezinta: Bernard Jerman – de la Dewesoft.

ASR – Asociatia de Sudura din Romania – Filiala Cluj organizeaza joi, 26 martie, in cadrul targului, Concursul “Tineretul Sudeaza” – faza zonala, editia a XX-a.

La centrul expozitional Expo Transilvania, va avea loc si Conferinta de Sudura a Filialei ASR Cluj-Napoca. In standul ASR va fi amplasat un simulator de sudare pentru demonstartii si exercitii pentru vizitatorii interesati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.