Inconștiență. Un bistrițean care a mințit autoritățile că are coronavirus doar ca să se plimbe cu izoleta, „ars” la buzunar cu o amendă

Un bistrițean inconștient a fost pus pe glume și a sunat la 112, mințind că ar putea fi infectat cu COVID-19, doar pentru a vedea cum este să te plimbi cu izoleta.

Instituția Prefectului din Bistrița-Năsăud a anunțat că bărbatul nu a primit ceea ce și-a dorit, anume o plimbare cu izoleta, ci a primit în loc o amendă de 5.000 de lei.

Azi, 15.03 (duminică-n.red.), în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un apel 112 în care un bărbat, cu vârsta de 60 de ani din Crainimăt, Bistrița – Năsăud, afirmă că e întors din nordul Italiei și prezintă simptome precum febră, tuse și deficit respiratoriu. Un Echipaj B2 din Substația Beclean a fost alocat pentru a interveni cu măsuri de protecție adecvate (echipament complet de protecție biologică). La fața locului, s-a constatat faptul că în apelul 112 a fost furnizată o identitate falsă, că persoana în cauza a declarat aspecte neconforme cu realitatea.

Drept urmare, echipajul a sesizat dispeceratul, cazul fiind deferit Poliției. Agenții de Poliție s-au deplasat la fața locului și au sancționat persoana cu o amendă de 5000 de lei„, transmit reprezentanții Instituției Prefectului din Bistrița-Năsăud.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.