„Independentul” Octavian Buzoianu, sustinut la primarie de noua coalitie PSD-ALDE Cluj! Aurelia Cristea iese din cursa

Conducerea PSD Cluj si ALDE Cluj s-au reunit joi, 14 aprilie, in cadrul unei conferinte de presa la sediul PSD de pe Eroilor in care au anuntat formarea unei coalitii pentru sprijinirea candidatului independent Octavian Buzoianu la alegerile locale pentru Primaria Cluj-Napoca, care vor avea loc in luna iunie a acestui an.

alde cluj psd cluj coalitie
Foto: Tiberiu Farcas (facebook)

Astfel, PSD Cluj o va retrage pe deputatul Aurelia Cristea din cursa pentru primarie, urmand sa se orienteze spre Octavian Buzoianu, care a anuntat ca va candida independent la alegerile locale. Cristea nu a fost prezenta astazi la semnarea protocolului PSD-ALDE Cluj.

„Mi-a fost si mie greu sa decidem sa sustinem un model al societatii civile, dar e o decizie a organizatie judetene si centrale”, a spus Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj. La randul sau, copresedintele ALDE, Mircea Irimie, a sustinut ca „Boc si Alexa sunt cei mai puternici contracandidati ai lui Octavian Buzoianu”.

PSD Cluj va aplica si la Cluj-Napoca aceeasi strategie de a sustine un independent la fel ca si la primaria Floresti, unde organizatia il sustine pe independentul Dinu Criste, jurnalist si preot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.