InfoTrafic şi Dare to Dream: o zi specială, alături de copii

Este acel moment din an în care toţi ne dorim să le facem daruri şi surprize celor dragi. Pentru că, de cele mai multe ori, bucuria de a dărui este mai mare decât cea de a primi, orice gest mic este important, atunci când aduce un zâmbet, mai ales pe faţa unui copil.

Anul acesta, InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! şi-a propus să sprijine, într-o măsură cât de mică, asociaţia Dare to Dream, un ONG format numai din voluntari sufletişti, hotărâţi să ofere sprijin persoanelor din medii defavorizate, în special copiilor şi tinerilor.

Asociaţia Dare to Dream activează deocamdată în judeţele Cluj şi Sălaj, promovând şi sprijinind accesul la educaţie, educaţia non-formală şi dezvoltarea personală, în sânul comunităţilor sărace. Mai multe detalii despre misiunea asumată de tinerii voluntari ai asociaţiei Dare to Dream puteţi găsi pe site-ul lor: http://www.daretodream.ro/despre-noi/misiune/

În luna decembrie, asociaţia a strâns cadouri pentru un grup de copii, iar noi ne-am dorit să îi ajutăm să organizeze o zi specială – şi credem că am reuşit, cu sprijinul partenerilor InfoTrafic, Diverta şi Casa Maramureşeană. Astfel, pe 21 decembrie 2015, copiii au participat la un atelier special la Diverta, unde au confecţionat cutiuţe, fluturi şi cocori origami.

După atelier, au fost aşteptaţi cu drag la masă, de către gazdele primitoare de la restaurantul tradiţional Casa Maramureşeană, care le-au pregătit multe bunătăţi.

La finalul zilei, copiii au primit şi câte o cutie specială, oferită de organizatorii campaniei Shoebox, pe lângă surprizele voluntarilor Dare to Dream. Zâmbetele celor mici au fost grăitoare, astfel că putem considera această acţiune drept una de succes – puteţi vedea mai multe fotografii pe pagina de Facebook InfoTrafic şi pe pagina asociaţiei Dare to Dream.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.