Înfrângere drastică pentru „U” Cluj în deplasare la CSMS Iaşi, scor 0-4!

CSMS Iaşi a primit vizita formaţiei Universitatea Cluj, în cea de-a doua partidă din cadrul etapei a XIV-a a Ligii. Ieşenii au dominat categoric partida, iar la final tabela arăta un neverosimil 4-0 pentru gazde.

„Studenţii” clujeni au început foarte prost partida, ieșenii reușind deschiderea scorului  după trei minute de la debutul partidei. Keita a scăpat din marcajul lui Ciupe și a marcat în urma unei lovituri libere. Pentru Universitatea Cluj lucrurile aveau să se înrăutătească şi mai mult, Szolt Szilagyi comite un fault în careu din postura de ultim apărător, iar arbitrul dictează punctul cu var şi cartonaş roşu pentru cel poreclit „unicul căpitan”. Penalty-ul a fost transformat de Tincu, iar Iașiul s-a desprins la 2-0 pe tabelă (’20).

Egalitatea numerică a fost restabilită în minutul 35, după ce Petrovic vede direct cartonașul roșu pentru un fault dur.  Gazdele mai înscriu o dată înainte de pauză prin Straton, tot în urma unei lovituri libere, profitând și de o greșeală a lui Balauru. În repriza secundă, eforturile clujenilor de a marca au fost în zadar, ocaziile avute nu au fost fructificate în gol. Iaşiul a închis tabela la 4-0 în minutul 63, Universitatea a rămas descoperită în apărare, ieșenii au profitat şi Țigănașu a înscris în urma unui contraatac.

Universitatea se află într-o situaţia dramatică. După două zile cu autocarul, cu salariile neplătite de luni bune şi cu noii investitori care se lasă aşteptaţi. Toată suflarea „şepcilor roşii” așteaptă salvarea care trebuie să vină de la investitorii nemţi pentru ca situația de la club să reintre în normal.

Clujenii se află pe locul 13 cu 15 puncte acumulate, în timp ce Iaşiul ocupă penultimul loc retrogradabil (17), cu 8 puncte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.